У сумському дитсадку заварили вхід

18.09.2018

Мова йде про дитячий садочок № 2 «Ясочка», який знаходиться на вул. Інтернаціоналістів, 39. Про це в електронній петиції повідомила її авторка Юлія Фоменко.

“Заклад хоч і має юридичну адресу «вул. Інтернаціоналістів», але входу з цієї вулиці просто нема. І хоча в огорожі закладу передбачено вхід, від якого йде передбачена будівельниками асфальтована доріжка, але цей вхід не просто закритий – він заварений. Натомість вранці батьки з дітьми змушені ходити вздовж будівельного майданчика по стежині до зробленої з діри в заборі калитки. І все б нічого, але – перед входом розташований люк, а поряд знаходиться сміттєвий контейнер. Влітку там неможливо пройти, не закривши носа, бо стоїть неприємний запах.

На звернення до керівництва закладу про відкриття передбаченого входу була отримана відповідь, що під час дощу на доріжці збирається вода, тому без ремонту асфальтної доріжки відкрити вхід неможливо. Вода під час дощу дійсно збирається на доріжці, але ми живемо не в тропіках, де дощі йдуть кожного дня, тому кілька днів на рік можна калюжу й обійти. Натомість набагато зручніше мешканцям прилеглих будинків буде ходити по зручній асфальтованій доріжці, ніж вздовж будівництва та поряд зі сміттєвим баком. Прохання підтримати петицію, щоб зробили нормальний другий вхід у дитячий садочок”, – йдеться у пропозиції сумчанки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: