На Сумщині банк обманом вибиває борги із клієнтів

18.09.2018

До яких тільки заходів не вдаються кредитори, аби змусити боржників розрахуватися.

14 вересня 2018 року до канцелярії Недригайлівського районного суду звернулася громадянка Б., висловлюючи невдоволення «рішенням» суду про стягнення з неї заборгованості за кредитним договором, яке було прийнято без її участі. Як пояснила  Б., після отримання «рішення» вона вже сплатила банку частину коштів. При детальному вивченні наданих нею документів, з’ясовано, що громадянка отримала від одного з банків листа з вимогою про погашення боргу. Додатком до нього було «рішення», яке не містило ні назви суду, ні дати  винесення, ні прізвища судді, ні печатки суду, ні інших обов’язкових для рішення реквізитів. Перевіркою встановлено що Недригайлівським районним судом не виносилося рішення про стягнення коштів з громадянки Б.

З огляду на вищезазначену ситуацію, Недригалівський районний суд закликає як учасників судових процесів так і інших громадян  бути уважними.

Усі процесуальні документи, винесені суддями Недригайлівського районного суду надсилаються до Єдиного державного реєстру судових рішень. Перевірити, чи існує  рішення, ухвала , постанова чи вирок можливо вказавши номер справи у пошуковій формі ЄДРСР за посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua.  або звернувшись до канцелярії суду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: