1 жовтня на Сумщині стартує призовна кампанія

19.09.2018

Сумська область виконала план весняного призову на 100%, окремі міста та райони перевиконали план, тоді як інші не спромоглися дотягти й до 80%.

“Так не має бути, тому в цьому році є ініціатива стимулювати фінансово тих керівників районів, які виконають план призовної кампанії”, – сказав заступник голови облдержадміністрації Іван Боршош.

Як повідомив начальник обласного управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Віталій Тимошенко, Сумщині збільшили план призову на строкову військову службу. І наразі нашій області необхідно відправити на строкову військову службу 741 особу. Крім того, нинішня осіння призовна кампанія триватиме з 1 жовтня по 31 грудня.

«Я хочу заспокоїти батьків: юнаки, які проходитимуть строкову службу, не направлятимуться в зону проведення бойових дій. Тому вам не треба хвилюватися за своїх дітей», – наголосив він.

Заступник обласного військового комісара Сергій Шуляков зазначив, що із 741 призовників, які доведені планом, 369 осіб направлятимуться служити у Збройних Силах України, 266 осіб – до Нацгвардії, 43 особи – до Державної спеціальної служби транспорту, 63 особи – до Державної прикордонної служби України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: