На глухівському ринку півроку відкрито торгують контрафактними цигарками

19.09.2018

Про цю торгову точку на глухівському ринку облспоживспілки (уточнюємо – біля автовокзалу) спершу шепотілись між собою покупці, які радо купували дешеві цигарки. Потім мовчки здвигували плечима підприємці, які не розуміли, як можна продавати підакцизний товар без жодної ліцензії на очах у всіх. Тижні два тому інформація про цю диво-точку була озвучена опозицією на камери на сесії Глухівської міськради під час звіту начальника відділу енергоменеджменту та підтримки підприємництва. Знову ніякої реакції.

Ларьок, на якому нема жодних відомостей щодо підприємця, порушив усе, що можна. Він не просто торгував цигарками, не відраховуючи законні 5% у бюджет міста, той товар невідомо якого походження – без акцизної наліпки взагалі.  Торгують цигарками і зараз, але з вітрини останнім часом прибрали, прикривши газетами.

«Розумієте, це вже край. Ви вірите, що підприємець на свій страх і ризик торгує півроку на базарі тим ліваком? Невже то адміністрація ринку нічого не бачить? Це вже повна анархія, люди навіть не роблять вигляд, що треба когось боятись», – говорить Світлана, яка сама торгує на тому ж ринку.

Говорити про неможливість навести порядок не будемо: нинішній директор ринку Микола Маринченко є членом виконкому, до нього ринком керував нинішній заступник мера Олександр Вискуб.

Джерело: https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: