Мерія пропонує трудовим колективам віддати свою зарплату

20.09.2018

У рамках реалізації програми щодо пошуку та залучення додаткових фінансових джерел на придбання в КЗ ТМР «Тростянецька районна лікарня» сучасного діагностичного обладнання – біохімічного та імуноферментного аналізатора крові (вартість – 850 тис. грн.), колектив Тростянецької міської ради перерахував одноденний заробіток – 21 тисячу гривень на рахунок благодійного фонду «Доброта».

Нагадаймо, що у травні поточного року був укладений Меморандум про співпрацю між Тростянецькою міською радою, КЗ «Тростянецька районна лікарня» та благодійним фондом «Доброта». Мета співпраці – створення сучасного медичного закладу в громаді, забезпечення гідних умов праці для медперсоналу, якісного лікування в комфортних умовах для пацієнтів. Головне завдання на поточний рік – придбання сучасного високоякісного діагностичного обладнання.

Мерія пропонує трудовим колективам підприємств, установ, організацій також долучитися до цієї благодійної справи. Грошові благодійні внески просять надсилати на рахунок Тростянецького районного благодійного фонду “Доброта”:

р/р 26001016127881

ЄДРПО 35157419

в ПАТ КБ “Приватбанк” мфо 337546

Призначення платежу: на допомогу в переоснащенні лікарні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: