Сумські школярі завоювали «золото» на міжнародному конкурсі

20.09.2018

9-15 вересня в місті Урекі (Грузія) проходив традиційний мистецький конкурс-фестиваль «Золоте руно».

Цього року учасниками міжнародних змагань стали й аматорські колективи. Наймолодшими учасниками конкурсу виявилися учні Сумської загальноосвітньої школи №12, на базі якої вже третій рік діє хореографічний гурток, який об’єднав школярів у колектив «Ласуни». Цей колектив знайомий цінителям бальних танців не тільки міста Суми та Сумської області, а й за її межами, адже діти неодноразово брали участь у танцювальних конкурсах і неодмінно поверталися переможцями.

Тепер «Ласуни» дебютували на фестивалі такого масштабу і знову повернулися із «золотом». Журі високо оцінило виконавську майстерність і наполегливість школярів. Після запального джайву в дитячого колективу просто не залишилося конкурентів, а зворушливий вальс остаточно переконав журі, що вони гідні «золота».

Відзначимо, що «Ласуни» стали єдиним дитячим колективом серед професійних танцюристів, які удостоїлися честі виступити на гала-концерті в місті Батумі, де зірвали бурхливі оплески глядачів.

Батьки учасників колективу висловлюють глибоку подяку директору КУ Сумської ЗОШ №12 Ірині Олексіївні Губській і заступнику директора з виховної роботи та керівнику ансамблю Оксані Леонідівні Зіненко за за сприяння всебічному розвитку школярів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: