Поле для “Авангарду” – через торги

21.09.2018

На минулому тижні міськуправління капітального будівництва та дорожнього господарства оголосило в системі ProZorro торги на реконструкцію стадіону «Авангард» з облаштуванням штучного покриття ігрового поля з очікуваною вартістю робіт 12,074 млн. грн. Заявки будуть прийматися до 27 вересня. Початок аукціону заплановано на 28 вересня.

За проектною документацією, переможець тендеру повинен виконати комплекс загальнобудівельних робіт із реконструкції ігрового поля з 10 жовтня по 31 грудня 2018 року.

«Ми оголосили тендер і розраховуємо на державну програму щодо співфінансування. Попередні домовленості з бюджетним комітетом є, – заявив мер Сум Олександр Лисенко. – Якщо визначимося з переможцем і час дозволить, будемо шукати кошти в міському бюджеті. За два тижні роботи можуть бути виконані: за прогнозами до кінця жовтня погода підвести не повинна». За словами градоначальника, компаній, які спеціалізуються на укладанні таких полів, в Україні не більше восьми.

Нагадаємо, що попередній тендер УКБ проводив на понад 30 млн. грн, однак у ході торгів їх виграла будівельна виробничо-комерційна компанія «Федорченко», яка запропонувала ціну 18,5 млн. грн. Мабуть, підприємство розраховувало на те, що футбольне поле поставить Федерація футболу України за державною програмою. Однак програма канула в Лету, а поле доведеться тепер робити за новим тендером.

До слова, реконструкція стадіону «Авангард» почалася в квітні 2017 року, а 25 червня Сумський окружний адміністративний суд на підставі позапланової перевірки Державної служби з надзвичайних ситуацій зупинив роботи.

Джерело: http://www.shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: