У Сумах патрульні затримали чоловіка, який зухвало викрав телевізор

21.09.2018

На лінію 102 зателефонувала жінка, яка повідомила, що до її будинку зайшов раніше відомий чоловік, який, маючи явні ознаки алкогольного сп’яніння, почав чинити сварку. Надалі він розбив скло в будинку та, взявши із собою телевізор, пішов у невідомому напрямку.

Заявниця повідомила поліцейським його прикмети, після чого охоронці порядку передали орієнтування всім екіпажам та почали його пошуки.

Близько за півкілометра від місця вчинення правопорушення патрульні поліцейські побачили компанію громадян, яка складалася з двох жінок та двох чоловіків. Один із чоловіків тримав у руках телевізор. Побачивши поліцейських, ймовірний злочинець поставив телевізор на землю, а компанія різко пришвидшила крок. Патрульні наздогнали та зупинили їх. 44-річний чоловік, який ніс телевізор, відповідав орієнтуванню. Заявниця упізнала своє майно.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Наразі за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 186 (грабіж) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: