Стали відомі подробиці загоряння автобуса з дітьми

21.09.2018

Як ми повідомляли, ДТП сталася сьогодні на автодорозі біля села Штепівка Лебединського району.

У салоні автобуса в супроводі двох педагогів перебували 20 вихованців Хоружівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Ніхто з них не постраждав.

Повідомлення про подію надійшло в чергову частину Лебединського відділення поліції сьогодні о 14:00. Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхали керівники ГУНП області, Лебединського відділення поліції та слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що під час руху раптово загорівся моторний відсік автобуса, що належить Хоружівському центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Діти й педагоги прямували до одного з лебединських санаторних закладів. Усі вони встигли покинути автобус до того, як вогонь поширився в салон і перекинувся на залишені в поспіху речі. За півгодини адміністрація центру забрала дітей іншим автобусом, і зараз вони вже повернулися до Хоружівки.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції та експерти, з’ясовуються причини і обставини загоряння, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: