Сумські опозиціонери взяли участь у святкуванні Дня партизанської слави в Путивлі

22.09.2018

Традиційно на Сумщині – колисці партизанської слави – відбулися урочистості з нагоди вшанування партизан та підпільників часів Великої Вітчизняної війни. Долучилися до заходів у Путивлі й представники ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, обласні депутати Олександр Стрельченко та Микола Войтенко.

«У цей особливий день ми вшановуємо тих, хто кував Велику Перемогу в тилу ворога. І щоб не робила нинішня влада, як би вона не намагалася стерти з пам’яті правдиву історію нашого народу, ми не зрадимо ветеранів. Заради миру і злагоди ми будемо домагатися нових перемог – відновлення економіки і промисловості, зростання зарплат і пенсій, забезпечення гідного соціального захисту. Адже ми – нащадки переможців, нащадки справжніх Героїв – ветеранів Великої Вітчизняної війни», – наголосив голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в Сумській обласній раді Олександр Стрельченко.

Опозиціонери разом з ветеранами та жителями Путивля поклали квіти до пам’ятника Сидору Ковпаку, Семену Руднєву та до Монументу «Партизану Великої Вітчизняної війни» в історичному меморіальному комплексі «Спадщанський ліс – партизанський заповідник».

Далі для ветеранів була організована польова каша, інсталяція подій Великої Вітчизняної війни та концерт. Депутати відвідали Музей партизанської слави, поспілкувалися з ветеранами, обговорили питання, що їх більш за все турбують та пообіцяли допомогти у більш наболілих проблемах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: