У Лебедині пройшов товариський футбольний матч «Займатись спортом модно!»

23.09.2018

Ініціаторами заходу, присвяченого Міжнародному дню миру, стали голова молодіжного крила територіальної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в Лебедині Володимир Фалько та голова місцевої партійної організації, депутат Лебединської міської ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Дмитро Коваленко.

«На жаль, нині Україна займає негативні позиції щодо природного скорочення населення, і ми маємо привертати увагу до цієї проблеми. Один з виходів – залучати дітей та молодь до занять спортом. Нове покоління має бути сильним, здоровим, просувати нашу країну і підтримувати здоровий спосіб життя. Тому ми разом робимо все, аби мотивувати молодь до занять фізкультурою і спортом», – каже Дмитро Коваленко.

За словами Володимира Фалька, це був перший турнір, у якому взяли участь лише декілька команд. Утім, опозиціонери хочуть зробити його традиційним, проводити раз на квартал та максимально збільшити кількість учасників.

Переможці футбольного матчу отримали перехідний Кубок, усі інші – заохочувальні призи – фрукти. Також підтримку футболістам надав місцевий хореографічний колектив «Шарм».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: