У Сумах контейнерні майданчики обладнають відеокамерами

24.09.2018

Очільник міста Олександр Лисенко під час чергової апаратної наради дав доручення директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ та представникам організацій, які надають послуги з організації збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, опрацювати питання встановлення систем відеоспостереження біля контейнерних майданчиків.

Міський голова вкотре наголосив, що лише такі методи зможуть допомогти ліквідувати захаращеність, що утворюється на сміттєвих майданчиках. «Аби поруч контейнерних майданчиків не створювались купи великогабаритного сміття, встановіть там камери і проінформуйте людей, що цей великогабарит можна відвозити до спеціального сортувального майданчика по вул. Космічній. У разі ігнорування таких повідомлень мешканці повинні будуть сплатити штраф», – сказав Олександр Лисенко.

Принагідно керманич міста дав доручення директору департаменту інфраструктури міста Григорію Яременку опрацювати і інший вихід з даної ситуатції – взяти в оренду автомобілі, які б здійснювали вивіз великогабаритного сміття до сортувального майданчика.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: