На “Кролевецьких рушниках” запалювали зірки Х-фактору та виконавці пісні у серіалі “Свати”

24.09.2018

На гала-концерт Міжнародного літературно-мистецького фестивалю “Кролевецькі рушники” завітав театр пісні “Джерела” з міста Києва, які щойно повернувся з Каїру.

Творчий шлях колективу вже налічує понад 12 років. Їх пісня “Ой на Івана, та й на Купала” прозвучала у відомому серіалі “Свати 6”, також театрі пісні “Джерела” є постійними учасниками проекту Фольк-music – UA:Перший, навіть стали учасниками теле-шоу Х-Фактор 8.

Для кролевчан зірки сцени та телеекранів виконували українські народні пісні, експериментували зі стилями, зокрема джазове виконання відомої народної пісні зачарувало гостей фестивалю. Прониклива кавер-версія на гурт Океан Ельзи з їх піснею “Я не здамся без бою” теж сподобалася глядачам. Запальні пісні відомих зарубіжних хітів 70-х та 90-х українською – все це викликало шквал аплодисментів.

Ініціатором створення гурту є директор і соліст Андрій Попруга, а його дружина Ольга Токар є і художнім керівником, і режисером, і аранжувальником, і натхненницею театру пісні “Джерела”.

Співучі гості отримали від вдячних глядачів Диплом учасників фестивалю та сувенірну частинку краю – кролевецький рушник.

Джерело: https://05453.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
14.05.2024 ВАКС призначив засідання у справі про спробу підкупу суддів із Сумщини
14.05.2024 Для двох шкіл сумської громади збудують протирадіаційні укриття
14.05.2024 Наступальних дій ворога на Сумську область не зафіксовано – голова Сумської МВА
14.05.2024 Учні Шосткинської музичної школи №1 – призери мистецьких конкурсів
14.05.2024 Шосткинські спортсмени повернулися з медалями з дитячого фестивалю з дзюдо
14.05.2024 Керівник сумської лікарні Св.Пантелеймона Володимир Поцелуєв підписав меморандум про співпрацю з інститутом Амосова

Коментарі: