Сумчани скаржаться на скупчення підозрілих осіб на дитячих майданчиках

25.09.2018

З метою підвищення безпеки в зонах дитячого відпочинку виникає необхідність встановлення камер відеоспостережень на території дитячих майданчиків у місті Суми – так вважає автор нової електронної петиції Єлизавета Супрун.

“Останнім часом у зонах дитячого відпочинку почастішали випадки скупчення підозрілих осіб, які вживають алкогольні напої, наркотичні засоби та тютюнові вироби, під діями яких використовують нецензурну лайку, з’ясовують стосунки між собою із застосуванням фізичної розправи, що негативно сказується на психологічному розвитку дітей та негативно впливає на подальше майбутнє бачення дитини.

Разом з тим на територіях дитячих майданчиків неодноразово діти отримують різані рани та ін. травмування, від побитих пляшок із алкогольних напоїв та будь-яких інших скляних пляшок. На деяких дитячих майданчиках було виявлено використані медичні шприці, які несуть небезпеку як здоров’ю, так і життю дитини та її родини. Також почастішали випадки викрадення дітей, як у місті, так і на території всієї країни.

Прошу підтримати данну петицію усіма громадянами міста,яким не байдуже життя та здоров’я дітей”, – йдеться у петиції.

Дата початку збору підписів: 25 вересня 2018 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 25 вересня петицію підписали 10 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: