На Конотопщині відремонтували ділянку дороги Сім’янівка-Дубов’язівка-Сулими

25.09.2018

Голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО проінспектував якість виконаних робіт.

«Здавалося б, це невеличка подія в межах нашої області, але вона дуже важлива для жителів Дубов’язівської об’єднаної громади, – зазначив очільник області. – Ми обіцяли це керівництву вашої ОТГ, тож за сприяння народних депутатів від Сумщини, разом із обласною радою виконали свою обіцянку. Сьогодні ремонтуються дороги практично в усіх районах області, особливо в сільській місцевості. І все це завдяки ініціативам Президента України і Уряду щодо розбудови дорожньої інфраструктури в Україні».

За словами начальника Служби автомобільних доріг в Сумській області Івана РОМАНЮКА, здійснено поточний ремонт 5,5 кілометра дороги Сім’янівка-Дубов’язівка-Сулими. З державного бюджету за сприяння народного депутата Миколи ЛАВРИКА було виділено 12 мільйонів, 2 мільйони передбачили в обласному бюджеті. Трішки додала й Дубов’язівська ОТГ.

Голова Дубовязівської ОТГ Тамара МАРУСИЧЕНКО повідомила, що дуже довго ця дорога була в незадовільному стані. Жителі громади чекали на її ремонт з нетерпінням, адже тривалий час автобус «Конотоп-Дубов’язівка», який раніше курсував цією дорогою, змушений був об’їжджати іншою трасою.

«Наразі ми відновили рух автобуса і дуже вдячні депутату Верховної Ради, голові облдержадміністрації Миколі Клочку, районному керівництву за те, що всі разом ми доклали зусиль, виділили кошти і буквально за півмісяця зробили дорогу, – говорила вона. – Життя людей стало справді комфортнішим, тому що тепер зручніше добиратися до роботи, навчальних закладів, районного центру».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: