81-річна бабуся втратила свідомість під час пожежі в п’ятиповерхівці

26.09.2018

24 вересня, о 3:45 в службу «101» мешканці п’ятиповерхового будинку №7 по вулиці Горького в Шостці повідомили про сильне задимлення в під’їзді. На гасіння виїхало два пожежних автомобіля та 8 чоловік особового складу 2-го Державного пожежно-рятувального загону Шосткинського міськрайонного відділу Управління ДСНС в Сумській області. Як з’ясувалося, горіло сміття в побутовій біля входу в під’їзд (поруч, на 1-му поверсі розташовані магазини).

Площа пожежі охопила 3 кв.м, але гасіння ускладнювалося поганою видимістю в нічний час і сильною задимленістю. До 4:30 годинах вогонь загасили. На сходовому майданчику другого поверху без свідомості виявили 81-річну бабусю. Як з’ясувалося пізніше, почувши запах диму, вона спустилася зі своєї квартири на 5-му поверсі, щоб подивитися, що горить, але через сильне задимлення втратила свідомість. Її евакуювали, «швидка допомога» доставила в лікарню.

Збиток, заподіяний пожежею, встановлюється. Ймовірною причиною загоряння вважають необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Джерело: http://shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: