Серед білого дня пограбували магазин

26.09.2018

Працівники поліції міста Конотоп вчора затримали місцевого жителя, який протягом одного дня примудрився скоїти три тяжких злочини.

Маючи неприязні відносини зі своїм знайомим, 27-річний житель міста Конотоп вчора вранці заявився до нього додому, аби з’ясувати стосунки. Сварка закінчилася несподівано жорстко: зловмисник вдарив ножем свого опонента в живіт та з місця пригоди втік.

Після цього раніше судимий за крадіжки і наркотики чоловік примудрився скоїти ще один злочин. Потрапивши до домоволодіння 28-річного жителя райцентру, він відкрито заволодів його пневматичним пістолетом іноземного виробництва та чоловічою курткою. 

Але й це не все. Озброївшись, чоловік вирішив пограбувати магазин. Серед білого дня він забіг до продуктового магазину на околиці Конотопа, та, погрожуючи зброєю, забрав з каси виручку у сумі близько чотирьох тисяч гривень. Жінки-продавщиці кинулися навздогін за грабіжником, а той чимдуж чкурнув геть, залишивши в руках працівниць прилавка сумку в якій виявився ще й шприц з наркотичною речовиною. 

У ході проведення невідкладних оперативних заходів, поліція затримала зловмисника по гарячих слідах. Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження», ч. 3 ст. 185 «Крадіжка», ч. 3. ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Він затриманий порядку статті 208 КПК України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: