Вагітна жінка стала винуватицею ДТП

26.09.2018

Сьогодні зранку в центрі Глухова сталася ДТП. «Джип», який виїжджав з другорядної дороги, не пропустив «Мітсубісі», що їхав по головній. Два транспортні засоби зіткнулися на перехресті, перегородивши проїжджу частину. Автомобілі притиснуло так, що водієві «Мітсубісі» довелося вилазити через пасажирські двері.

Коли назовні вибралися і всі інші 4 людини, стало ясно, що це – зміна митників, які прямували на роботу. А ось водій «Джипа» якийсь час залишався в машині – звичайно, все подумали, що йому погано. Побоювання частково підтвердилися, коли нарешті відчинилися двері і з іномарки, тримаючись за живіт, вийшла жінка трохи за 40, та ще й вагітна на останньому терміні. Майбутня мама, оцінивши обстановку і окинувши поглядом автомобілі, дуже розхвилювалася.

Жінка не місцева, в Глухові проїздом, з огляду на свій стан, вирішила з’їздити в лікарню. Але не доїхала буквально якихось півкілометра – влетіла в іншого учасника дорожнього руху.

Водій «Мітсубісі» розповів, що це його особисте авто, і все, що стосується аварії, він має намір вирішувати в правовому полі.

Джерело: http://www.shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: