У Сумах чоловік розгромив кіоск

26.09.2018

Подія трапилася на вулиці Труда. Патрульні отримали повідомлення про допомогу. Заявниця розповіла, що чоловік, через відчинене віконце взяв декілька шоколадних батончиків, які поклав собі до кишені, а потім повідомив, щоб вона зробила йому каву, однак платити за це все він не збирався, натомість постійно висловлювався нецензурною лайкою. Коли вона зачинила віконце, то він кілька разів вдарив по ньому кулаком та зник.

Інспектори оперативно прибули за наданою адресою. Небайдужі люди, до яких, як з’ясувалося, також чіплявся незнайомець, вказали на чоловіка, який швидко рухався від місця правопорушення. Поліцейські наздогнали та зупинили його. Ним виявився 42-річний сумчанин, який мав явні ознаки сп’яніння. Він поводився агресивно та відмовлявся виконувати законні вимоги, тож до нього були застосовані кайданки.

Після освідування на стан сп’яніння патрульні доставили громадянина до Сумського відділу поліції. Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: