Рятувальники гасили велику пожежу в дачному масиві

26.09.2018

Днями у Шосткинському районі на території Клишківської сільської ради сталася масштабна пожежа. Горіла велика територія дачного масиву “Родничок”, про що рятувальників сповістили власники дач.

По приїзду пожежників у диму було велике поле, горіли занедбані альтанки дачних ділянок. Дачники, які телефонували в пожежну службу, змушені були обкопати свій автомобіль навколо, щоб вогонь не перекинувся і на нього.

Гасіння пожежі ускладнювалося тим, що пожежа охопила велику територію – до 3 га. Проблематично було оперативно визначити, звідки поширюється вогонь. Протягом двох годин пожежу загасили, повідомляє 2-й Державний пожежно-рятувальний загін Шосткинського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Сумській області.

У результаті згоріли три занедбані альтанки, площею 2х2 кв.м., дерева на ділянках. 5 господарських будівель і автомобіль вдалося врятувати від пожежі. Ймовірною причиною загоряння фахівці вважають необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Можливо, хтось підпалив суху траву на ділянці, але не врахував сильного вітру, через що вогонь став неконтрольованим.

Джерело: http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: