Через неправильний монтаж колонки газовики залишили під’їзд без газу

26.09.2018

Встановлюючи газову колонку, переплутали газовий і водний шланг і залишили під’їзд без газопостачання. Таке сталося в одній із квартир будинку на Марко Вовчок, 9.

Мешканці цього під’їзду без газопостачання з понеділка, говорить Лідія Дейнека: «Я включила – немає газу. Ну я зразу виключила на стояку і більше не включала. А тоді зійшли з другого поверху люди, які підключали, я спитала: що трапилося? – Попала в газ вода. Кажу: як попала? – та ми підключали колонку і не туди підключили».

Власника квартири, де переплутали труби, вдома немає. Тепер у під’їзді працюють співробітники «Сумигазу», говорить прес-секретар підприємства Анастасія Шимаріна: «У деяких лічильниках наочно видно, що вода була поверх лічильника, вона вилита, це за собою понесе певні збитки. За даною адресою власник визнав свою провину, що саме через самовільне втручання горе-майстрами виникла дана ситуація, і всі витрати повинен компенсувати саме винуватець даної ситуації».

Подібна ситуація в іншому під’їзді цього будинку мала місце минулого року. Тоді під час повірки частина лічильників виявилися несправними – пошкодженими водою, і власник квартири сплатив компенсацію в сумі понад 40 тисяч гривень.

Скільки ще мешканці залишатимуться без газу, працівники «Сумигазу» не прогнозують. Відновлення може тривати до місяця.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: