Скандального депутата не прийняли до комісії

27.09.2018

Вчора на 45-й черговій сесії Сумської  міської ради дискутували з приводу введення до складу комісії з питань законності  депутата В’ячеслава Степченка.

Дмитро Лантушенко, представник фракції «Солідарність», делегував В’ячеслава Степченка в якості звичайного члена комісії по законності.

Та голова  комісії Олександр Зименко наголосив, що всі представники комісії проти цієї кандидатури. «Людина є під слідством, і як можна… і взагалі є розум у когось вносити пропозицію і робити якісь зміни? Коли людина не буде під слідством, ми зможемо повернутися до цього питання. Прошу всіх депутатів не підтримувати цей проект рішення. З нас буде сміятися вся наша держава», — наголосив депутат.

На це В’ячеслав Степченко відповів, що ніяких грошей він не вимагав, і нічого не робив. Депутат наголосив: «Якщо рішення про введення в комісію не буде прийняте, то я звернуся до суду з приводу скасування попереднього рішення виводу мене з комісії». Проте, присутні депутати не підтримали цю пропозицію.

Нагадаємо, у березні цього року В’ячеслава Степченка підозрювали у вимаганні хабара розміром у 4 з половиною тисячі доларів за продовження договору оренди на земельну ділянку. Тоді його вивели із земельної комісії та пропонували перевести у склад комісії стосовно законності та протидії корупції.

Джерело: sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: