Вночі сумчанин обікрав магазин

27.09.2018

За минулу добу правоохоронці встановили особи шести зловмисників, які скоїли крадіжки.

Так, у Сумах 19-річний місцевий житель, вештаючись нічним містом, зайшов у продуктовий магазин та примудрився поцупити півлітрову пляшку віскі вартістю 420 гривень.

У Сумському районі групою реагування патрульної поліції, було затримано 48-річного жителя села Гірське, який із поля неподалік від Старого Села викрав шість мішків кукурудзи. Викрадене у зловмисника вилучено.

До Охтирського відділу поліції з заявою про злочин звернулася місцева пенсіонерка та повідомила, що від її будинку серед білого дня невідомий викрав залишений без нагляду велосипед. Зловмисника поліція розшукала через кілька днів. Ним виявився 58-річний житель одного з сіл району.

У Бурині 54-річний чоловік, зламавши вхідні двері, проник до чужого будинку та намагався скоїти крадіжку грошей. Щоправда невдало. Зловмисник швидко був викритий та затриманий поліцією. За спробу крадіжки з проникненням до чужого домоволодіння, чоловікові, згідно з ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України може загрожувати від трьох до шести років позбавлення волі.

Працівники Великописарівського відділу поліції викрили 44-річного жителя смт Кириківка, який, перебуваючи в помешканні жительки Великої Писарівки, тайкома викрав із будинку кошти в сумі 300 гривень. Викрадене у зловмисника поліція вилучила та повернула власниці.

У місті Ромни ще у травні 23-річний місцевий житель через вікно проник до чужої літньої кухні звідки таємно викрав два силові трансформатори. У вересні зловмисника було знайдено і затримано.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. У залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: