«Орел і Решка» відправляться на острів Борнео і розкажуть, чому готові передавати іменні привіти глядачам

27.09.2018

У неділю, 30 вересня, о 10:00 на «Інтері» – новий випуск проекту «Орел і решка. Морський сезон 2». На ці вихідні ведучі Коля Серга та Аліна Астровська відправляться на острів Борнео, який ділять відразу три держави: Індонезія, Малайзія і Бруней. І висадяться в малайської його частини, щоб познайомитися з містом Сандакан, покупатись в двох морях і подивитися на дивовижних звірів.

Турист з «золотою» картою відправиться на курорт Кота-Кінабалу, поганяє на водному скутері і спробує на смак живих личинок пальмового довгоносика. А мандрівник зі 100 доларами покуштує лобстерів і відправиться вивчати природні заповідники. Там він побачить рідкісних мавп-носачів і відвідає одну з найжахливіших печер у світі.

Коля Серга, Аліна Астровська і ведучий попередніх сезонів Женя Синельников вирішили зробити добру справу і передаватимуть персональні відеопривітання своїм фанам. Замовити їх можна через сайт благодійного аукціону «Інтер-дітям» deti.inter.ua. Всі зібрані гроші підуть на ремонт та обладнання палати трансплантації кісткового мозку в дитячому відділенні Національного інституту раку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: