У Сумах водій наїхав на бордюр і пішов лікувати нерви горілкою

27.09.2018

Подія трапилася днями на вулиці Праці. Екіпаж патрульних отримав повідомлення про автомобіль, який припаркований з порушенням ПДР.

Прибувши на місце події, інспектори дійсно виявили порушення правил зупинки водієм автомобіля Daewoo Lanos. Оглянувши автівку поліцейські виявили, що вона має пошкодження переднього лівого колеса. За 20 метрів інспектори виявили і причину пошкодження. Нею виявився бордюрний камінь на який він наїхав та пошкодив.

За наявними базами поліцейські встановили місце мешкання власника авто, якого згодом і знайшли за місцем мешкання. 41-річний чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік підтвердив, що керував авто. З його слів, він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив наїзд на бордюрний камінь. Далі, сумчанин злякався та залишив місце ДТП, а щоби хоч якось заспокоїтися придбав та випив півлітра горілки.

Огляд на стан сп’яніння зафіксував у нього 1,37 проміле алкоголю, що майже в 7 разів перевищує допустиму норму.

Поліцейські оформили автопригоду та склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч.4 ст. 130 (вживання водієм транспортного засобу після ДТП за його участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного чи до прийняття рішення про звільнення від проведення такого огляду) КУпАП, ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, ст. 122–4 (залишення місця ДТП) та ст. 122 (порушення правил зупинки) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: