Екс-заступника мера подали в розшук?

28.09.2018

Колишній заступник міського голови Конотопа Ігор Степанченко був вкрай здивований, побачивши вчора своє фото на стенді поліції “Увага, розшук!”.  Також там розміщені дані про екс-радника мера Віталія Благодарного. Про неочікуване відкриття екс-посадовець написав на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Сьогодні, йдучи містом, я, разом з Віталієм Благодарним знайшли свої фото на стенді “УВАГА РОЗШУК”, перед головним входом до Конотопського відділку поліції. Прочитавши те, що про нас там понаписували – ми спробували з’ясувати що це, та зайти до відділку поліції, але двері були зачинені. Потім ми пішли до прокуратури, але там ніхто не в курсі про наш розшук. Заходимо до електронної “Розшукової бази МВС” – і тут жодної інформації. З інтерполу також наче не дзвонили=) Очевидно, наша конотопська поліція існує в якійсь своїй ефімерній прострації, відірваної від всієї України та законів, які поширюються на всю її територію.

Черговий етап політично вмотивованого абсурду від поліції.

* Ні я, ні Віталій Благодарний не змінювали свого місця проживання та номерів телефонів. Навіть без повісток, по телефонному дзвінку, одразу прибуваємо до поліції для дачі показань та свідчень. Відкрито рухаємося містом. І тому боятися нам нічого!”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: