У Шосткинському ліцеї-інтернаті за сприяння обласних опозиціонерів замінені старі вікна на енергозберігаючі

28.09.2018

За сприяння команди ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ з обласного бюджету було виділено 800 тис грн на нові енергозберігаючі вікна для Шосткинського ліцею-інтернату спортивного профілю. 43 вікна вже встановлені, залишилось ще 25.

Партійці допомагають навчальному закладу третій рік поспіль. Це і фруктовий сад, який було висаджено силами опозиціонерів два роки тому, і придбана техніка (комп’ютерний клас, мультимедійна дошка, телевізор), і новенькі вікна, і спортивний та навчальний інвентар тощо.

27 вересня ліцей в чергове відвідали голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в Сумській обласній раді Олександр Стрельченко та депутат облради Володимир Пилипейко.

Вони ознайомилися з ходом робіт із встановлення вікон, поспілкувалися з керівництвом ліцею, обговорили насущні питання. Педагогічний колектив висловив побажання щодо покращення матеріально-технічної бази, утеплення закладу, остаточної заміни вікон в ліцеї.

«Ми задоволені тим, як наразі тривають роботи з утеплення закладу, зокрема – встановлення енергозберігаючих вікон, – каже Олександр Стрельченко. – Обговорили і те, які першочергові кроки стануть наступними у нашій допомозі інтернату. Оскільки пріоритетні питання для нашої політичної сили – діти, люди похилого віку, пільгові категорії населення і відстоювання соціальних ініціатив. Тож і зупинятися ми не плануємо, а будемо тільки нарощувати оберти у цих напрямках».

Свого колегу підтримує і Володимир Пилипейко: «Діти – це майбутнє держави. Саме на них ми покладаємо сподівання, хочемо бачити їх радісними і щасливими. Тож наша задача – допомагати їм у цьому».

Нині в ліцеї-інтернаті спортивного профілю навчаються 212 дітей з малозабезпечених, неповних сімей, діти учасників АТО. 150 з них – з північних районів області. В Сумській області спеціалізований заклад спортивного профілю, який навчає дітей з першого до одинадцятого класів поки що один.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: