Дискотека отримала кримінальний фінал

28.09.2018

Подія сталася в с. Веселе Путивльського району.

До Путивльського відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них з тяжкими травмами голови доставлений 28-річний місцевий житель. Лікарі діагностували у нього відкриту черепно-мозкову травму, забій-розчавлення головного мозку важкого ступеню зі здавленням гострої субдуральної гемотоми зліва, лінійний перелом луски скроневої кістки з переходом на основу черепа та інші забійні травми голови. 

Для з’ясування обставин того, що трапилось, правоохоронці провели перевірку. «Дільничний встановив, що швидку чоловікові викликали його батьки, які вранці вдома знайшли свого сина без свідомості, – коментує Оксана Федченко, начальник Путивльського відділення поліції. – Відомо, що напередодні потерпілий відпочивав в одному з розважальних закладів міста, де побився з незнайомим хлопцем. Останнього розшукали та допитали. Ним виявився 19-річний житель сусіднього району, який розповів, що на дискотеці до нього підійшов один з відпочивальників та почав до нього чіплятись. Він відповів по-чоловічі – за допомогою стусанів. Той впав на асфальт та вдарився головою. І вони розійшлися. Запевняє, що не хотів таких наслідків, і якби той не почав першим, навряд чи б він вступив у бійку».

Що саме спровокувало конфлікт обидва не пам’ятають, адже були нетверезі. І якби не надмірне вживання спиртного, зізнаються, цього не сталось би. Наразі один з них знаходиться на лікуванні, його життю вже нічого не загрожує, а у відношенні іншого в поліції відкрили кримінальне провадження за ст.128 Кримінального кодексу України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт або виправних робіт чи обмеження волі строком до двох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: