У парку ім. Кожедуба прибрали озеро

28.09.2018

Сьогодні в парку імені Кожедуба прибрали від сміття озеро та прибережну територію. Ініціатором прибирання стала сумчанка Наталія Осікова з чоловіком. Вона розмістила пост про допомогу в прибиранні озера на своїй сторінці у Фейсбук, адже на водоймі живуть качки, а сміття щодня ставало все більше.

Захід підтримала Сумська міська рада, Олександр Лисенко надав розпорядження допомогти у зборі сміття трьом комунальним підприємствам – КП «Сумська обласна рятувально-водолазна служба», КП  «Зеленбуд» та КП «Паркінг».

Незважаючи на те, що сьогодні робочий день, в обідній час до прибирання долучилися волонтери. Також зі сміттєвими пакетами та рукавичками прийшли матері з дітьми й громадяни похилого віку. «Ми повинні підтримувати чистоту в місті. Тут ростуть наші діти. Вони дивляться на нас і беруть приклад. Тому прошу приєднуватися, прибирати і викидати сміття в контейнери, а не куди захочеться», — говорить сумчанка Юлія.

Велика кількість сміття, в основному,  складалася з пластикових та скляних пляшок та стаканів. Траплялися керамічні тарілки та частини крісла й вуличних ліхтарів.

Вивезе сміття комунальне підприємство «Зеленбуд».

Джерело: sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: