Володимир Пилипейко: Для дитини нічого не може бути важливішого, ніж родина

28.09.2018

День усиновлення щороку припадає на 30 вересня. Він не випадково співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Бо святий обов’язок дорослих – зробити все можливе, щоб кожна дитина зростала в сім’ї, любові і достатку.

Тож напередодні у Шостці відбувся святковий концерт. Він пройшов за сприяння депутата обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимира Пилипейка в Обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

«Цей день є символом милосердя, добра і людяності, – упевнений обласний обранець. – А свято є ще одним важелем захисту прав дітей, які позбавлені батьківського піклування».

Тож уже традиційно команда опозиціонерів завітала на святковий захід в центр соціально-психологічної реабілітації. Цього разу вони підіймали настрій вихованцям закладу солодощами та спортивним інвентарем.

«Приємно брати участь у житті таких дітей. На святі кожен з них проявив свій творчий талант в співі, танцях та поезії. Окрема подяка батькам-усиновителям, співробітникам дитячих будинків, центрів та комісій з усиновлення. Ваша доброта і любов ― головне, в чому відчувають потребу діти ― наша надія і наше майбутнє. Тож нехай кожна дитина має родину, в якій зможе бути щасливою!», – звернувся до присутніх депутат Шосткинської міської ради Віктор Калиновський.

Володимир Пилипейко каже, що нічого важливішого, ніж родина, для дитини не може бути. Тож побажав, аби усі негаразди обходили дітей стороною. Аби вони жили у мирі і злагоді, адже малеча на це заслуговує.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: