У Сумах хочуть встановити огорожу біля «Лавини», щоб там не зупинялися маршрутки

01.10.2018

Питання порушили сьогодні, 1 жовтня, на апаратній нараді в мерії. Сумчанка, яка прийшла на нараду, задала питання патрульній поліції, чому біля ТРЦ «Лавина» продовжують зупинятися маршрутки, хоча зупинки там вже давно немає. На це взявся відповідати начальник транспортного відділу Сергій Яковенко:

– Зупинки там дійсно немає, ні в одному, ні в іншому напрямку. Але маршрутки продовжують зупинятися, тут вже потрібна робота патрульної поліції. Я пропоную встановити там парканчик, щоб не було місця для висадки пасажирів.

– Опрацьовуйте це питання, – доручив мер Сум Олександр Лисенко. – Потрібно там відповідне обстеження зробити. Я думаю, патрульна поліція підключиться і надасть інформацію, скільки людей там висаджуються і сідають. Якщо за правилами там не можна зупинятися, то реагуйте, штрафуйте.

Нагадаємо: зупинку біля «Лавини» ліквідували після смертельної ДТП в лютому 2016 року, коли тролейбус, від’їжджаючи від зупинки, задавив 16-річну дівчину. Замість того, щоб налагодити роботи з очищення доріг і зупинок від снігу та льоду, міська влада вирішила просто прибрати звідти зупинку. Суд у цій ДТП ще триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: