У Сумах відкрили оновлене приймальне відділення в дитячій лікарні Святої Зінаїди

01.10.2018

Сьогодні в Сумах відбулося урочисте відкриття приймального відділення лікарні Святої Зінаїди, приурочене до міжнародного дня медика.

Як розповів головний лікар лікарні Олександр Ємець, нове приймальне відділення оснащено всім необхідним і допоможе поліпшити роботу всієї лікарні в цілому. Воно має два входи, один з яких призначений для пацієнтів, які надходять до лікарні. Він обладнаний спеціальним кабінетом для чергової сестри і декількома боксами, де роблять первинний огляд і можуть визначити, в яке саме відділення направити пацієнта. І другий вхід для людей, які прийшли провідати своїх близьких.

Даний проект був здійснений завдяки благодійному фонду «Технологія», який підтримує групи компаній «Технологія», і місцевій владі. За домовленостями благодійний фонд провів ремонт приймального відділення та оснастив всім необхідним обладнанням, а місцева влада відремонтували дорожнє покриття з одного боку і зробила стоянку з розміткою, а також виконали ямковий ремонт з іншого боку відділення.

Володимир Заєць також зазначив, що це не тільки їхня заслуга, а й усіх 14 підприємств, які складаються в благодійному фонді, на деяких з них працює до десяти чоловік, але це не заважає їм робити внесок на благо дітей і міста.

У майбутньому благодійний фонд збирається спільно з місцевою владою взяти участь в тендері на грант від посольства Японії на суму близько 10 млн грн для придбання ендоскопічного обладнання.

У свою чергу міський голова Олександр Лисенко розповів про те, що в цьому році було виділено 6 млн 280 млн грн на охорону здоров’я, 1,8 млн грн було витрачено на купівлю обладнання, а дорога до входу в приймальне відділення лікарні Святої Зінаїди обійшлася в 800 тис грн.

Джерело: https://www.0542.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: