У Сумах діти травмують коліна на шкільному подвір’ї

01.10.2018

Замінити асфальтне покриття подвір’я ЗОШ № 4 – відповідне звернення зареєстроване на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

“Асфальтне покриття шкільного подвір’я початкової школи № 4 ( вул.Петропавлівська 102) знаходиться в край незадовільному стані. Йдучи до школи потрібно обходити «дірки» в асфальті, щоб не впасти і не травмуватися. Так це дорослому пройти важко. А діти кожного дня приходять зі школи з обтертими колінами. Невже владі немає діла до розвитку й благоустрою закладів освіти? Невже малі першокласники не повинні перебувати в безпечному і комфортному середовищі? Оскільки зараз відбувається заміна покриття тротуарів по вул. Петропавлівській можливо було б одночасно замінити це покриття і на території закладу (площа шкільного подвір’я займає незначну частину замінюваної території всієї вул. Петропавлівської). Батьки щорічно оббивають пороги влади по даному питанню, але і на сьогоднішній день маємо самі обіцянки. Чого залишається чекати? Що нас таки хтось почує, чи нових дитячих травм. Просимо громаду міста підтримати це болюче питання для багатьох сумчан”, – пише автор петиції Вадим Борищик.

Збір підписів триває із 21 вересня, і вже набрано 239 голосів, тоді як необхідний мінімум для розгляду в міській раді – 250.

“Пожалуйста не будьте равнодушными,помогите собрать нужное количество голосов,дети травмируются ежедневно!!!” – звертається у Фейсбуці Марина Дрозденко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: