Нацрада з питань телебачення і радіомовлення забрала ліцензію у «АКАДЕМ-TV»

02.10.2018

ТРК “АКАДЕМ-TV” припило мовлення в аналоговому форматі. Про це повідомила Представник Національної ради у Сумській області Лариса Якубенко на своїй сторінці у Фейсбуці:

“27 вересня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про анулювання ліцензії на мовлення ТОВ ТРК «АКАДЕМ-TV» (м. Суми).

З клопотанням про анулювання ліцензії до регулятора звернулося керівництво ТРК. За словами директора Сергей Клочко (Sergey Klochko) та продюсера Олександра Данільченка, подальше мовлення в аналоговому форматі не має сенсу та призведе до додаткоівого фінансового навантаження на компанію.

Нагадаю, що компанія вела мовлення в аналоговому форматі на 60 ТВК загальним обсягом мовлення 3 години 14 хвилин. Потужність передавача – 0,1 кВт, територія розповсюдження – м. Суми (міськрада) та Сумський район.

У 2018 році ТРК “АКАДЕМ ТВ” продовжила термін дії ліцензії на цифрове мовлення у м.м. Суми, Шостка, Білопілля, Тростянець, с. Овлаші Роменського району і на даний час має значне покриття території Сумської області цифровим сигналом”.

Нагадаємо, що на Сумщині за рішенням уряду відклали відключення аналогового мовлення до 31 грудня цього року. Будуть працювати 16 передавачів на 5 вежах: це у містах Шостка, Білопілля, Тростянець, Суми і Охтирка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: