Під час пожежі в дерев’яному будинку згорів чоловік

02.10.2018

1 жовтня о 15:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння приватного будинку по вул. Козерова с. Хижки Конотопського району.

На місці події працювало відділення чергового караулу 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини з районного центру, а також місцева пожежна команда села Козацьке.

Оскільки будинок був повністю дерев’яним, на момент прибуття вогнеборців горіли дві житлові кімнати, а легкозаймистими конструкціями вогонь поширився на перекриття. Через сильне задимлення у будинку фахівцям довелося працювати в апаратах для захисту органів дихання. Під час проведення розвідки, в одній із кімнат виявили чоловіка господарки (1956 р.н.) без ознак життя.

О 16:40 пожежу вдалося локалізувати, о 17:40 – ліквідувати.

Всього на гасіння залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 працівники та 1 автомобіль місцевої пожежних команд.

Унаслідок пожежі пошкоджено стіни, стеля, перекриття площею близько 15 кв. м, покрівля – 12 кв. м, а також меблі та речі домашнього вжитку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: