Дві автівки навпіл розтрощило в ДТП

02.10.2018

На автодорозі “Ромни-Липова Долина-Лебедин” трапилася ДТП: двоє автівок зіткнулися посеред траси, розповіла начальник слідчого відділення Роменського ВП Юлія Сергієнко. Водій «Ниви», 55-річний житель села Байрак Липоводолинського району, не впорався з керуванням, виїхав на “зустрічку” та зіткнувся з “шісткою”.

Після удару автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень. Водій «Шістки», 38-річний мешканець Липової Долини, отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої кисті руки та був доставлений до Роменської ЦРЛ. У пасажира його автівки, 36-річного жителя Липоводолинського району, лікарі діагностували забій грудної клітини та закриту черепно-мозкову травму, але чоловік від госпіталізації відмовився. Горе-водій по медичну допомогу не звертався.

За фактом аварії відкрито провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). На винуватця чекає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: