Голова облради скликає бюджетну сесію

02.10.2018

На 19 жовтня скликається двадцять третя сесія обласної ради сьомого скликання. Відповідне розпорядження підписав голова Сумської обласної ради Володимир Токар.

Пленарне засідання двадцять третьої сесії відбудеться 19 жовтня  2018 року о 10-й годині у приміщенні адміністративної будівлі Сумської обласної ради. З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень із зазначених питань 17 жовтня 2018 року будуть проведені загальні збори депутатів, засідання постійних комісій та депутатських фракцій обласної ради (за окремим графіком). Засідання президії обласної ради відбудеться 17 жовтня 2018 року о 16.00 в залі засідань при голові обласної ради.

На розгляд обласної ради виносяться питання:

–         Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету Сумської області за 9 місяців 2018 року.

–         Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2018 рік.

–         Про внесення змін до Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Сумській області на 2017-2020 роки.

–         Про внесення змін до Обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2017-2021 роки.

–         Про внесення змін до Обласної програми здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2016-2020 роки.

–         Про внесення змін до рішення Сумської обласної ради від 20.12.2017 «Про обласний бюджет Сумської області на 2018 рік».

–         Про звіт постійної комісії обласної ради з питань розвитку сільських територій, соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, захисту переміщених осіб, учасників АТО та членів їх сімей.

–         Інші питання.

На сесію запрошені народні депутати України – представники Сумської області у Верховній Раді України, члени колегії, керівники департаментів, управлінь та відділів облдержадміністрації, обласних установ та організацій, прокурор області, голови районних рад, райдержадміністрацій, міські голови, сільські, селищні, міські голови об’єднаних територіальних громад, керівники обласних ланок галузевих профспілок, представники засобів масової інформації, акредитованих при обласній раді, головні редактори міськрайонних газет.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: