НАБУ майже рік розслідує справу по депутату облради

02.10.2018

Йдеться про депутата Едуарда Пінчука, який жодного разу не подав електронної декларації про доходи.

Едуард Пінчук єдиний із 64 депутатів Сумської облради, який не виконав вимоги закону і не подав до НАЗК декларацію про майно та доходи ані за 2016, ані за 2017 рік.

Управління захисту економіки Нацполіції в Сумській області з цього приводу ще минулого року направило інформацію до свого керівництва в Київ. На запит Sumy.Today департамент захисту економіки Нацполіції України повідомив, що ще в липні 2017 року надіслав матеріали про Пінчука до НАБУ. НАБУ у свою чергу сьогодні повідомило, що ще 26 січня 2018 року було відкрите кримінальне провадження за фактом неподання декларації, проте станом на сьогодні підозру депутату не оголосили.

Сам Едуард Пінчук ще у квітні 2018 року коментувати неподання декларації не став, лише сказав, що подасть. Проте досі його декларації в реєстрі НАЗК немає.

Довідка

Пінчук Едуард Іванович обраний до облради від Радикальної партії Олега Ляшка 25 жовтня 2015 року, позапартійний.

Закріплений за містами Суми, Конотоп, Ромни, Білопільським, Конотопським, Сумським районами.

Народився 5 липня 1981 року в м.Шахти, Ростовської області РРФСР. Освіта: вища. Закінчив Національну академію внутрішніх справ України  в м.Київ у 2003 році. Спеціальність: юрист-правознавець.

Наразі є директором КУ СОР «Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: