“Поштарка” вкрала у 96-річного пенсіонера 10 тисяч

03.10.2018

Вчора вдень до літньої жінки на одній з вулиць Охтирки підійшла невідома та, назвавшись представницею Укрпошти, повідомила, що вона уповноважена проводити роботу з пенсіонерами щодо обміну грошей у рамках грошової реформи, яка нібито проходить в країні. Жінка повідомила, що з обігу почали вилучати «старі» гривні великого номіналу, для заміни їх на гроші нового зразка. Після чого порадила старенькій довго не зволікати, а показати їй «старі» гроші, для того, щоб переписати номера купюр і підготувати все для обміну.

Прийшовши зі зловмисницею до себе додому, пенсіонерка дістала зі схованки пакунок з грошима у сумі 10 000 гривень та передала їх незнайомці. Та й справді переписала номери кількох банкнот і віддала всі гроші господарям. А потім, примітивши місце, куди ті поклали згорток, просто вкрала його та швидко залишила будинок.

Виявивши крадіжку всіх заощаджень, 96-річний господар відразу ж викликав поліцію.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмисниці, у разі її затримання, може загрожувати штраф, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: