Андрій Данилко: «Я не можу зробити найпримітивніше: піти в магазин і купити щось необхідне»

03.10.2018

Співакові і творцю образу пишногрудої провідниці Вєрки Сердючки Андрію Данилку виповнилося 45 років. В ексклюзивному інтерв’ю програмі «Ранок з Інтером з 7.00 до 10.30» він розповів про своє бажання закохатися і похуліганити.

Артист каже, що вік для нього – лише цифра. У нього багато бажань і планів на майбутнє: «Старість – це відсутність бажань. Я хочу щось робити, я хочу закохуватися, я хочу похуліганити, я хочу зараз влаштувати беспрєдєл. Я – студент, який навчається і робить свої помилки».

Нещодавно виповнилося 25 років з моменту першої появи на сцені артиста в образі Вєрки Сердючки. За цей час десятки мільйонів людей в Україні і за її межами полюбили пісні української «провідниці».

У 2007 році Андрій Данилко посів друге місце на конкурсі «Євробачення» і став надзвичайно популярним.

«У пік великої слави ти не маєш права зупинитися, ти як білка в колесі: тебе навіть не питають, хочеш ти виступати чи ні. Тобі просто говорять дати, куди ти їдеш, а деякі роки я взагалі не пам’ятаю», – розповів артист.

Артистові доводилося виступати перед різними людьми, в тому числі – і перед багатими і знаменитими: «Заможна публіка перетворювалася в дітей: вони починали скидати піджаки і танцювати, бігати паровозиком, сміятись.

Андрій Данилко розповів, що всенародна слава і любов позбавляє його можливості жити як звичайна людина.

«На мене багато людей дивляться і заздрять. Але вони ж не знають справжню ситуацію в моєму житті, внутрішню. Я не можу, припустімо, найпримітивніше, прийти купити туалетний папір. Ну уявляєте, я з рулоном підходжу, всі – дивись, туалетний папір купує. Ну, так люди влаштовані. Тому покупки роблять інші люди. Жінка Неля, яка працює у мене давно», – розповів артист.

На питання, чи є друга половинка, чи планує створити сім’ю, Андрій відповідає: «У мене це не складається, я поки сподіваюся».

Тепер, коли щільний гастрольний графік позаду, Андрій Данилко в основному проводить час вдома. Він живе один в апартаментах в центрі міста. Артист запевняє, що нудно йому ніколи не буває. А ще зізнається, що в його житті були різні періоди, але тепер все погане – позаду: «Нудно – це коли ти не знаєш, чим зайнятися. Мені з собою не нудно взагалі, але між снодійним і алкоголем я почав вибирати алкоголь… Розумію, що після алкоголю виглядаю жахливо. Я зараз міняю цю ситуацію. І це ніякий не алкоголізм, нічого з цим не пов’язано, я за 3 секунди це кинув – і все».

Андрій Данилко – людина не менш оригінальна і прямолінійна, ніж його Сердючка. Він не любить стерильних умов і вважає, якщо задзвонив телефон під час інтерв’ю – не проблема. Образ Сердючки позбавив його можливості жити, як усі, маючи звичайну роботу, дружину, дітей. І все ж Андрій Данилко каже, що не шкодує, що в його житті з’явилася Вєрка. Вона подарувала йому славу і стан, про які колись звичайний хлопець з Полтави навіть не мріяв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: