У жителя Лебединщини вилучили 2,5 кілограми марихуани

03.10.2018

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів, направлених на припинення незаконного обігу наркотиків, працівники поліції, за місцем проживання 29-річного жителя села Великий Вистороп Лебединського району виявили та вилучили два з половиною кілограми марихуани. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 309 Кримінального кодексу України. За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту у особливо великих розмірах, зловмисникові може загрожувати позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За минулу добу в Сумах поліцейські затримали чотирьох громадян за злочини, пов’язані з наркотиками. Так, на проспекті Курський працівники поліції зупинили 26-річного чоловіка, у якого під час поверхневого огляду виявили 4 грами марихуани. На вулиці Прокоф’єва працівники поліції у 38-річного сумчанина виявили та вилучили п’ять шприців з залишками наркотичних речовин та дві ампули з медичними препаратами. Ще по три грами марихуани, виявили працівники Управління патрульної поліції у 32-річного та 37-річного чоловіків, яких зупинили на вулиці Римського-Корсакова в обласному центрі. У одного з них при собі був ще й саморобний пристрій для вживання наркотиків шляхом паління.

У селі Дорошівка Ямпільського району у 29-річного місцевого жителя працівники поліції під час поверхневого огляду виявили і вилучили 10 грамів марихуани.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: