Мешканці сумського будинку готуються перекривати дорогу

03.10.2018

Жителі будинку по вулиці Герасима Кондратьєва, 191 бідкаються, що з 14 серпня у квартирах немає гарячої води, а рахунки на оплату комунальних послуг все одно приходять.

Бойлер, який раніше нагрівав воду, дуже старий – встановлений близько 40 років тому, коли будинок ввели в експлуатацію. З того часу його капітальний ремонт ніхто не проводив. Лише за радянських часів його промивали за допомогою спеціальної техніки.

Будинок внесли в титульний список капітального ремонту на 2018 рік. Наразі департамент інфраструктури міста готує проект і має встановити новий бойлер до кінця року.

«Ми вже чистили цей бойлер багато разів, але надовго таких маніпуляцій не вистачає. Зараз краще було б встановити новий пластинчатий бойлер, він більш ефективний. Там пластини зняв, почистив і назад вставив», – розповідає  Геннадій Фролов,  головний інженер КП «Сумитеплоенергоцентраль».

Представники «Міськводоканалу» мають до кінця тижня проінспектувати  водонагрівач, і, якщо це буде можливо, увімкнути постачання гарячої води. Якщо ні, то мешканці будинку перекриють дорогу.

Джерело: sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: