80 нових квартир знайшли своїх господарів серед прикордонників Сумщини

04.10.2018

Вручити ключі від квартир приїхали начальник Державної прикордонної служби України генерал-полковник Петро ЦИКИГАЛ і голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО

«Рівно рік тому, 3 жовтня, ми здавали такий же будинок на 80 квартир прикордонникам Сумщини. Ще тоді ми пообіцяли, що забезпечуватимемо житлом наших побратимів, ветеранів. Так і вийшло. Не зважаючи на похмуру погоду і дощ, я переконаний, що кожного з присутніх у душі зігріває сонце. Сподіваюсь, що у наступному році ми здамо в Україні ще два санаторії для прикордонників», – зазначив Петро Цигикал.

Як він зазначив, до 2020 року в країні планують здати ще близько 1500 нових квартир. «У наступному році ми плануємо забезпечити житлом тих прикордонників, які працюють у районах, і зосередитись на тих підрозділах, які перебувають на кордоні», – додав він.

Посадовець вручив відзнаки Президента України, Верховної Ради, Кабміну та прикордонного відомства кращим військовослужбовцям Держприкордонслужби.

«Отримання житла на Сумщина стає вже доброю традицією. Житло – це одне з найважливішого, що є у людини, оскільки без свого кутка дуже важко. І я дякую керівництву Держприкордонслужби, бо ніколи ще прикордонники не отримували стільки житла, розвитку, підтримки. Бажаю, щоб такі стимули до якісної служби були і на Сумщині, і по свій державі якомога частіше. Наші прикордонники мають жити в гідних умовах. Нехай ваші квартири завжди будуть наповнені теплом ваших рідних і близьких», – звернувся до прикордонників області Микола Клочко.

Голова обласної ради Володимир ТОКАР розповів, що виріс у родині військового і на особистому прикладі знає, наскільки важливі житлові умови, бо для військового вдома необхідний затишок і спокій, тоді він ще краще захищає державу.

За словами директора фірми-забудовника Віктора ФЕДОРЧЕНКА, вони готові продовжити цю традицію – вручати квартири кращим захисникам нашої області.

Посадовці вручили ключі від квартир прикордонникам і членам їх сімей, а також особисто переконалися у якості житлових умов.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: