Мерія відповіла на петицію про темряву в парку ім. Кожедуба

04.10.2018

“Увечері в парку ім. Кожедуба, центральному парку м. Суми, неможливо прогулятися. Страшно, небезпечно. Освітлення практично немає – старі ліхтарі без лампочок понуро стоять над темними стежками. Увечері в парку багато людей, а було б ще більше, якби не страшно було в нього заходити. Парк поступово гине. Олександр Лисенко, батько міста, прийміть рішення. Ну вкрутіть кілька ламп”, – писала в електронній петиції Яна Оніщенко.

Звернення сумчанки нарешті отримало відповідь міської влади:

“Ваша електронна петиція, розміщена на сайті “Єдина система місцевих петицій” щодо улаштування освітлення у міському парку ім. І.М. Кожедуба розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.

Повідомляємо, що на теперішній час департаментом укладено договір на виготовлення проектно-кошторисної документації зі строком виконання до кінця листопада поточного року.

Варто зазначити, що кошти у поточному році на проведення ремонту освітлення парку ім. І.М. Кожедуба в міському бюджеті не передбачені, тому при формуванні проекту міського бюджету на 2019 рік департаментом направлено пропозицію щодо фінансування вказаних робіт в наступному році у сумі 4000 тис. грн.

При забезпеченні відповідного фінансування, виконання капітального ремонту мереж освітлення міського парку ім. І.М. Кожедуба буде включено до плану відновлювальних робіт об’єктів благоустрою на наступний рік”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: