Машиніст поїзда помітив велику пожежу у Верхній Сироватці

04.10.2018

3 жовтня об 11:59 до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що не експлуатується,  у селі Верхня Сироватка Сумського району. Про пожежу повідомив машиніст потягу, який, проїжджаючи, побачив дим та полум’я з-під покрівлі будинку. На місце події було направлено черговий караул 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що горить покрівля житлового будинку по всій площі, існувала загроза поширення вогню на поруч розташовану господарчу споруду. Для безперебійної роботи вогнеборцям довелось до заправляти автомобіль від пожежного гідранту, який знаходився на відстані 3 км від осередку пожежі. Витративши на гасіння 16 тон води, о 17:55 пожежу було локалізовано, а о 20:35 повністю ліквідовано.

Схожий випадок мав місце в Шосткинському районі. О 19:43 на до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що не експлуатується, по вул. Озерна в селі Макове. Повідомлення про загоряння надійшло від сусідів. На місце події було направлено черговий караул 4-ї та 5-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

О 20:19 пожежу було локалізовано та не допущено перекидання вогню на поруч розташовану господарчу споруду, а о 23:02 витративши на гасіння 10 тон води – повністю ліквідовано.

Всього до гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 13 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: