У сумському дворі утворився “аквапарк”

04.10.2018

Сумчани, які мешкають в будинку по вулиці Інтернаціоналістів, 65А, скаржаться на жахливий стан дорожнього покриття.

Будівля була введена в експлуатацію у 1995 році, з того часу дорогу ніхто не ремонтував. Мешканці бояться, що їхній будинок може рухнути, адже вода постійно стоїть у підвалі та підмиває фундамент будівлі. Водії, що їздять цією дорогою, підтримують позицію сумчан, адже вода з калюж потрапляє в салони автівок, в ямах гнуться диски коліс.

Жителі будинку неодноразово зверталися до міського голови Олександра Лисенка, до депутата міської ради Валерія Заїки. Вони обіцяли посприяти ремонту дороги, але «віз і нині там». Люди бідкаються, що в деяких дворах зривають асфальтне покриття в хорошому стані і роблять нове, в деяких кладуть плитку. А на цій вулиці колеса автомобілів ховаються у дорожніх ямах.

«Весною, після танення снігу, дорога перетворюється на «аквапарк», можна приходити і кататися безкоштовно. Машини не можуть проїхати, тому об’їжджають по тротуару. А влітку – це «американські гірки», де машини їздять на великій швидкості. Було навіть, що й номери автівок губилися»,  – говорить сумчанка  Наталія Голуб.

Джерело: sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: