Селянин знайшов серед мотлоху зброю

04.10.2018

До Глухівського відділу поліції прийшов один з місцевих жителів, який розповів, що хоче добровільно здати зброю. За його словами, нещодавно він вирішив накосити трави тваринам на сусідньому подвір’ї, де ніхто не мешкає, а коли зайшов до нежилого будинку, серед всілякого мотлоху знайшов там мисливську рушницю.

«Передавши сьогодні на зберігання незареєстровану зброю, глухівчанин уник кримінальної відповідальності, – коментує ситуацію Олександр Войтенко, начальник Глухівського відділу поліції. – Вилучену рушницю «ТОЗ-БМ» ми вже направили на експертизу, яку потім чоловік може переоформити на своє ім’я».

Правоохоронці ж нагадують, в області триває місячник добровільної здачі зброї. А громадяни, які до 31 жовтня добровільно звернуться до поліції для здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно відповідно до вимог ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, звільняються від кримінальної відповідальності. Для отримання більш детальної інформації громадяни можуть звернутись до місцевого відділу чи відділення поліції, або до місцевих дільничних за місцем проживання або тимчасового перебування, чи за номером гарячої лінії «102».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: