У Сумах виявили жінку з наркотичним отруєнням

04.10.2018

2 жовтня, близько 3-ї години ночі на лінію 102 надійшло повідомлення про неадекватного чоловіка, котрий на парковці по вулиці Прокоф’єва порушує громадський порядок та незрозуміло себе поводить.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили 38-річного сумчанина, котрий мав явні ознаки сп’яніння. Його поведінка не відповідала обстановці. Громадянин повідомив, що винаймає кімнату неподалік, в якій знаходяться документи, що засвідчують його особу. Інспектори провели його до кімнати, щоб по документах встановити особу та скласти адміністративні матеріали. Коли громадянин відчинив двері, то патрульні побачили розкладені по кімнаті використанні шприци із залишками крові. До того ж там знаходилася 29-річна жінка, яка мала ознаки сильного наркотичного отруєння.

Поліцейські одразу викликали слідчо-оперативну групу та швидку медичну допомогу, до приїзду якої надавали жінці домедичну допомогу. Згодом її вдалося привести до тями. Чоловік повідомив, що вони вживали морфін та Гідазепам.

Слідчі вилучили вказані препарати та шприци. Наразі за даним фактом відрите кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: