В Охтирському гарнізоні – новий начальник

04.10.2018

Новим начальником Охтирського гарнізону, командиром військової частини А0563 став полковник Денис Леонідович Дикий. До цього часу дану посаду протягом 9 років займав полковник Олександр Яковець, який зараз проходить навчання в Інституті державного військового управління Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Довідка

Народився: 14 жовтня (саме в День Захисника України та Українського козацтва) 1980 р. в Алтайському краї в родині військових.

Освіта: в 2002 році закінчив Кам’янець-Подільський військовий інженерний інститут за спеціальністю «Застосування частин та з’єднань інженерних військ». В 2010 році вступив до Національного університету оборони України ім. І. Черняховського, де отримував освіту магістра за спеціальністю Застосування частин та з’єднань інженерних військ оперативно-тактичного рівня. До речі, закінчив навчальний заклад в 2012 році із золотою медаллю і був нагороджений шаблею Богдана Хмельницького.

Професійна діяльність: з 2002 року проходив службу у військовій частині А0563 на різних посадах – від командира взводу до начальника штабу інженерно-саперного батальйону. В 2012 році зайняв посаду заступника командира В/Ч А0563 з озброєння. 21 серпня 2018 року був призначений її командиром.

Сімейний стан: одружений, виховує 9-річну доньку Ангеліну.

Хобі: вивчення англійської мови, спорт та активне дозвілля – футбол, волейбол, катання на лижах, плавання – в залежності від пори року.

Джерело: roxolana.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: