У барі на Сумщині сталося вбивство

05.10.2018

Білопільським відділом Конотопської місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного чоловіка, який позбавив життя свого знайомого.

Подія сталась 16 червня 2018 року в с. Вири Білопільського району. Двоє односельців близько 10 години ранку зустрілися на літньому майданчику місцевого бару. У чоловіків не було нічого спільного, однак у той день їх поєднало бажання випити. Відтак 29-річний молодик та 44-річний чоловік придбали пляшку горілки та присіли за столик. Спочатку вони мирно спілкувались, однак, добряче захмелівши, між чоловіками виникла сварка. Старшого обурило висловлювання молодшого і він ударив його в обличчя. Після цього обурився вже молодший, схопив зі столу порожню пляшку і вдарив знайомого по голові. Коли потерпілий упав на землю, молодик схопив дерев’яну лавку та наніс нею чоловікові ще близько п’яти ударів. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: